Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vet cellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen of borsten geleidelijk en pompt het je billen of borsten omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vet cellen op de gewenste plek.  

 

Er zijn geen risico's bij deze behandeling, het is juist goed voor je lichaam. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

 

De Bil-lift procedure is volledig niet-chirurgische, u kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan.

 

Voordelen:

  • Tilt je billen met maximaal 70%
  • Geen operatie, geen pijn, geen down time
  • Verbeterde lichaam toon en vorm
  • Geen bijwerkingen
  • Verbetert de bloedcirculatie

 


Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 12 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoud behandelingen. 

 

BEHANDELING PRIJS
Brazillian Butt Lift 1x €39,95
Brazillian Butt Lift 5x €159,95
Brazillian Butt Lift 12x €395,00