De meeste vrouwen zijn gevormd door hun mooi rondingen, gemodelleerde heupen en billen. Zou je denken? Meestal is dit niet zo. In de realiteit is dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid niet optimaal meer is, deze veroudert, vetplooien, cellulite, en loshangend vel ontstaan. Hierdoor voelen veel vrouwen zich onaantrekkelijk. Gelukkig is daar nu een oplossing voor zonder dat je een dure risicovolle operatie nodig hebt!

 

Door middel van vacuüm therapie is er nu een oplossing gevonden zodat je billen zo mooi mogelijk zijn. Hiervoor dien je ze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben het probleem dat ze niet goed rond worden. De vacuüm machine helpt bij het mobiliseren van de vet cellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen of borsten omhoog. Met vacuüm therapie kun je op een natuurlijke manier je billen vergroten dit gebeurt door middel van zuigkracht. 

 

De behandeling

Er wordt met een vacuüm machine 2 opzetstukken op je billen geplaatst. Op iedere bil een opzetstuk. Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. De behandeling doet geen pijn, wel kunt u de eerste paar dagen misschien een lichte zwelling, roodheid of kleine blauwe plekjes ervaren.

 

Voor een goed resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig. Wij doen een start kuur van 10 behandelingen standaard. Dit is een gemiddelde indicatie de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek. Zodra het gewenst resultaat is bereikt dien je eens per 1 a 2 maanden terug.

 

BEHANDELING PRIJS
Opstartkuur 10 behandelingen €799,00
Losse nabehandeling €85,00
Nabehandeling kuur 5x €350,00

Zijn er risico's?

Nee, er zijn geen risico's bij deze behandeling. Het is juist heel goed voor je lichaam en bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen.

Zijn de resultaten blijvend?

U dient de behandeling periodiek te herhalen.

Kan ik weer mijn normale activiteiten hervatten na de behandeling?

Ja, u kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

 

Voordelen:

  • Tilt je billen met maximaal 70%
  • Onmiddellijke resultaten na jou kuur.
  • Geen operatie, geen pijn, geen downtime.
  • Verbeterde vorm en toon van het lichaam.
  • Geen bijwerkingen.
  • Verbeterd de bloedcirculatie.