Geavanceerde cosmetische procedure voor niet-chirurgische borst-lift, dit is een snelle en eenvoudige manier om het uiterlijk van uw natuurlijke borsten zonder invasieve of chirurgische ingreep te verbeteren en meer volume te geven. 

 

De ideale kandidaat is een vrouw met een grootte van A tot C en die een iets meer voluptueuze look wil. De behandeling is niet geschikt als u  borstimplantaten heeft of bij een zeer grote omvang (E of hoger) Met deze techniek wordt op een natuurlijke manier de borstomvang vergroot.

 

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 12 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandeling.

 

De behandeling
Er wordt een grote cup op de borst geplaatst en met een speciale machine wordt de lucht onder de cup weggezogen. Dit heeft tot resultaat dat de borsten gaan zwellen. De borsten worden niet alleen groter terwijl ze onder vacuüm worden gezet maar het vacuüm cupping systeem zorg er ook voor dat de vet cellen in uw borsten zich gaan uitbreiden waardoor de borsten daadwerkelijk groter worden.


BEHANDELING PRIJS
Borst lift 1x €39,95
Borst lift kuur 5x €159,95
Borst lift kuur 12x €395,00