De nieuwe manier om een chirurgische borstlift of vervangen! Loop geen risico met een operatie maar kies voor de veilige manier van vacuüm therapie. De behandeling is geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat als voor vrouwen die volume hebben verloren door geboorte van een kind of gewichtsverlies. 

 

De ideale kandidaat is een vrouw met een grootte van A tot C die een voluptueuze look wilt. De behandeling is niet geschikt wanneer u al borstimplantaten heeft of wanneer u een grote borstomvang heeft. E of hoger is niet mogelijk om te behandelen.

 

De behandeling

Er wordt door middel van een plasma pen 2 behandelingen uitgevoerd om de huid zoveel mogelijk te verdampen en omhoog te liften. Nadat de plasmabehandelingen uitgevoerd en genezen is starten wij het vacuüm traject op.

 

Er wordt met een vacuüm machine 2 opzetstukken op u borsten geplaatst. Op iedere borst een opzetstuk. Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. De behandeling doet geen pijn, wel kunt u de eerste paar dagen misschien een lichte zwelling, roodheid of kleine blauwe plekjes ervaren.

 

Voor een goed resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig. Wij doen een start kuur van 10 behandelingen standaard. Dit is een gemiddelde indicatie de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek. Zodra het gewenst resultaat is bereikt dien je eens per 2 maanden terug te komen. Dit is een langere interval dan met de butt lift.

 

BEHANDELING PRIJS
Opstartkuur 10 behandelingen incl. 2 plasmabehandelingen €799,00
Losse nabehandeling €39,00
Nabehandeling kuur 6x €199,00

Voordelen:

  • Tilt je borsten met maximaal 70%
  • Onmiddellijke resultaten na jou kuur.
  • Geen operatie, geen pijn, geen downtime.
  • Verbeterde vorm en toon van het lichaam.
  • Geen bijwerkingen.
  • Verbeterd de bloedcirculatie.