LIPFLIP

De lipflip is een aftakking van de traditionele fibroblasting en is in Azië en Amerika  al onwijs populair! In ons koude kikkerlandje is deze behandeling vrijwel onbekend. De lipflip d.m.v. fibroblasting maakt het mogelijk meer lip volume te creëren zonder dat daar botox of fillers aan te pas komen. Ook blijft het resultaat gemiddeld langer zitten dan botox en  fillers en kan het resultaat wel tot 5 jaar zichtbaar zijn.

 

De behandeling bestaat uit het maken van kleine punten op het oppervlak van de huid met plasma gegenereerd uit de plasmapen. Ongeveer 0,5mm van elkaar, waardoor de huid rondom de lip wordt verstrakt en de lippen naar buiten trekken. Elk van deze punten zorgt voor sublimatie van de epidermis zonder de basislaag en de dermis te beschadigen. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en de sublimatiepunten blijven ongeveer gedurende een week zichtbaar.

Na de behandeling zijn er op de huid kleine korstjes zichtbaar, die na 6 tot 10 dagen automatisch verdwijnen. Op de 2e en 3e dag kan er een kleine zwelling ontstaan. Nadat de korstjes zijn verdwenen kan de huid gedurende enkele weken lichtrood worden. Make-up kunt u pas weer gebruiken zodra alle korstjes van uw gezicht zijn gevallen. U mag niet krabben aan de korstjes, deze vallen er vanzelf weer af. De korstjes nat maken, zwemmen, sauna, stoombad is niet toegestaan. U dient tot 3 maanden uw gezicht te beschermen tegen zonlicht met SPF Factor 50. Gedurende 3 maanden is de zonnebank ten strengste verboden.

Behandeling Prijs
Lipflip €375,00
1 nabehandeling zit bij de prijs inbegrepen. Een nabehandeling is vrijwel altijd noodzakelijk bij een lipflip!