SKINBOOSTER

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV. Behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse skinboosters. Aangevuld met een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren, is er voor ieder probleem een geschikte skinbooster. 
 
Met behulp van een heel dun naaldje en een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt de mesotherapie behandeling uitgevoerd. Slappe huid worden door middel van deze kleine prikjes niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld waardoor de doorbloeding en de stofwisseling worden gestimuleerd. De behandeling wordt in hoge snelheid uitgevoerd waardoor het nagenoeg pijnloos is. Hierdoor is een verdoving van de huid niet nodig. 

 

De behandeling

Afhankelijk van de huidconditie en uw wensen stellen we een een cocktail samen speciaal op uw afgestemd. Deze stoffen kunnen bestaan uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en 2% hyaluronzuur.

 

  • Hylaronzuur:  Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid
  • Aminozuren:  Herstructureren en herstellen de weefsels die door huidveroudering zijn beschadigd
  • Mineralen:  Stimuleren het weefselmetabolisme
  • Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.

 

Skinbooster Mesotherapie kan worden toegepast totdat men tevreden is met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 3 behandelingen zijn, afhankelijk van de huidconditie. Skinbooster Mesotherapie is vrijwel pijnloos, de kans op infectie of allergie is kleiner dan 0,01%, maar dit heeft geen invloed op het resultaat.


Voorzorg:

  • 24 uur voor de behandeling niet zonnen;
  • 24 uur voor de behandeling geen alcohol nuttigen;
  • Een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten.

Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Nazorg:

Mogelijke bijwerkingen van deze behandelingen zijn lichte roodheid of zwelling, gevoeligheid en warmte van het behandelde gebied. Srubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is na 24 uur weer toegestaan. Gebruik van alcohol is na 24 uur weer toegestaan.

 


Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam.Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Dat is dus zo'n 4 keer per jaar.

 

De meso injectables behandelingen worden bij Finessa Skincare uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde specialisten.

 

BEHANDELING PRIJS
1 Behandeling €180,00
3 Behandelingen (kuur) €500,00
6 Behandelingen (kuur) €960,00