ACNE BEHANDELING

Acne is een bacterie die er voor zorgt dat de talgkliertjes in de huid gaan ontsteken. Hierdoor ontstaan mee-eters, puistjes of pukkeltjes. Talgkliertjes zitten overal in de huid. Acne is een van de meest voorkomende aandoeningen bij de mens en beperkt zich niet alleen tot mensen in de pubertijd maar ook volwassenen.

 

Acne is zeer lastig om definitief te bestrijden. Vaak is het uit reinigen. alleen niet genoeg. We dienen de perfecte combinatie voor ieder persoon te vinden om de bacterie te bestrijden. Bij Finessa Skincare werken wij met de producten van Dermedics. Dit merk is speciaal ontwikkeld voor huid verbetering en worden uitstekende resultaten mee behaald. Voor een goede behandeling voor acne is het noodzakelijk om de juiste producten thuis te gebruiken die aansluiten op onze behandeling. Ook wordt het afgeraden om zelf puistjes en mee-eters te verwijderen om littekens te voorkomen. Voor het juiste advies kunt u altijd gratis en vrijblijvend op consult komen.

 

Tijdens de behandeling verwijderen wij alle oneffenheden. Met een speciale peeling zorgen wij dat de mee-eters en puistjes makkelijker te verwijderen zijn zonder dat dit littekens achter laat. Mochten er al littekens aanwezig zijn kunnen wij deze in een later stadium ook verwijderen door middel van microneedling. Echter dient de huid hier eerst rustig voor te zijn om verdere verspreiding van de bacterie te voorkomen. Ook gebruiken wij producten om de ph-waarde van de huid weer te herstellen. Aan het einde van de behandeling wordt er een serum die de acne bacterie dood en een alginaat masker aangebracht. Het alginaat masker zorgt voor een kalmerende werking zodat de huid weer tot rust komt.


- CALM serie van DERMEDICS® is een serie van professionele dermocosmetica ontworpen om te helpen bij het ongemak geassocieerd met een zeer geïrriteerde, uitgedroogde of rode huid gekoppeld aan ontstekingen en oxidatieve stress.

 

- CALM serie ondersteunt effectief in de vermindering van ontstekingen van verschillende oorzaken , zoals: acne – tijdens laser therapieën, microdermabrasie of een beschadigde huidbarrière .

 

- CALM serie zorgt voor een jonge en gezonde uitstraling van de huid bevordert door het anti-rimpel effect te geven aan de huid door  op 7 niveaus te werken: anti-oxidant, anti-roodheid, anti-elastase, anti-collagenase, anti-hyaluronidase, anti-glycation – dus: anti-ontsteking.

 

BEHANDELING PRIJS
Acne behandeling: €85,00
- Reiniging
- Peeling
- Verwijderen oneffenheden
- Ampulle
- Alginaatmasker
- Serum
- Creme