De huid veranderd door de jaren heen. Het verliest zijn elasticiteit en vorm. De huid wordt meer rimpelig. Wallen, hangende oogleden en rimpels zijn de eerste tekenen van veroudering. 

 

Maak kennis met Fibroblasting.

  • Niet-invasieve behandeling voor mensen die geen chirurgische procedure willen. (blefaroplastiek)
  • Verwijdert diepe rimpels en fijne lijntjes;
  • Vaak onmiddellijk een effect.
  • Werkt zonder de huid definitief te beschadigen;
  • Populair bij zowel mannen als vrouwen.

 

De behandeling bestaat uit het maken van kleine punten op het oppervlak van de huid met plasma gegenereerd uit de plasmapen. Ongeveer 0,5mm van elkaar, waardoor de perfecte elasticiteit van de huid wordt hersteld. Elk van deze punten zorgt voor sublimatie van de epidermis zonder de basislaag en de dermis te beschadigen. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en de sublimatiepunten blijven ongeveer gedurende een week zichtbaar.

 

Na de behandeling

Na de behandeling zijn er op de huid kleine korstjes zichtbaar, die na 6 tot 10 dagen automatisch verdwijnen. Op de 2e en 3e dag kan er een kleine zwelling ontstaan. Nadat de korstjes zijn verdwenen kan de huid gedurende 1-2 weken lichtrood worden. Make-up kunt u pas weer gebruiken zodra alle korstjes van uw gezicht zijn gevallen. U mag niet krabben aan de korstjes, deze vallen er vanzelf weer af. De korstjes nat maken, zwemmen, sauna, stoombad is niet toegestaan. U dient tot 3 maanden uw gezicht te beschermen tegen zonlicht met SPF Factor 50.

 

Voor deze behandeling dient u minimaal 1,5 uur en maximaal 3 uur van uw tijd uit te trekken afhankelijk van de zone en het aantal zone's tijdens uw behandeling.


Behandeling Prijs
Bovenoogleden €350,00
Onderoogleden €350,00
Kraaienpootjes €350,00
Wenkbrauwen €350,00
Fronsrimpel €180,00
Voorhoofd €425,00
Wangen €425,00
Oren €350,00
Neuslippenplooi €350,00
Bovenlip €275,00
Onderlip €275,00
Bij de prijzen zit 1 nabehandeling inbregrepen.