FIBROBLASTING BUIKWAND CORRECTIE

Plasma Lift "Fibroblasting" is één van de meest effectieve, veilige en baanbrekende technieken van dit moment. De behandelingen worden uitsluitend door speciaal opgeleide artsen en cosmetisch therapeuten uitgevoerd. Omdat deze methode niet invasief is, is de kans op complicaties minimaal. Resultaten met  Plasma Lift "Fibroblasting"behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange termijn voordeel; een Fibroblasting soft surgery ingreep geeft tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect van de  Plasma Lift "Fibroblasting" behandeling. 

 

Hoe werkt de  Plasma Lift "Fibroblasting" precies? 
Fibroblasting soft surgery werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Plasma wordt in de natuurkunde ook wel de vierde ‘aggregatietoestand’ genoemd wat betekent dat het naast vast, vloeibaar en gas de vierde vorm is die materie kan aannemen.

Tijdens een  Plasma Lift "Fibroblasting" soft surgery behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekt de huid vrijwel direct samen en ontstaat er een liftend effect. Je ziet de huid als het ware verdampen. Een behandeling met de  Plasma Lift "Fibroblasting" bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones.


In tegenstelling tot fibroblasting in het gelaat waar er meestal maar 1 behandeling benodigd is zijn er voor de buik zo´n 3 behandelingen nodig. Deze zitten automatisch bij de prijs inbegrepen. Voor een buikwand correctie d.m.v. plasma dient er altijd eerst een consult geboekt te worden daar deze behandeling alleen geschikt is voor de perfecte kandidaat.


Behandeling Prijs
Buikwand correctie €795,00
Buikwand correctie incl. navellift €1049,00
navellift €450,00
Verwijderen striae V.A. €350,00