De Dermapen is de nieuwste techniek in microneedling. Met een Dermapen behandeling vernieuwen we de huid in diepte en verfraaien deze zonder de opperhuid te beschadigen. In tegenstelling tot de Dermaroller heeft de huid met een Dermapen behandeling minder hersteltijd nodig. Een Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar op het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen de helende factoren vrij die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

 

Er zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig voor een goed resultaat, met een frequentie van 4-6 weken. De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlakte afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Hoe meer behandelingen hoe zichtbaarder het effect. Zodra het gewenste resultaat is bereikt adviseren wij om eens per 1 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen, dit geld echter niet voor striae en littekens deze komen natuurlijk niet meer vanzelf terug.

We beginnen de behandeling met het reinigen van uw huid. De specialiste kan u tijdens het consult aanraden om verdovende Emla crème een uur voor de behandeling aan te brengen. Deze kunt u krijgen via uw huisarts. De specialiste besluit welke cocktail er voor u samengesteld wordt. Het basisbestandsdeel van de cocktails is hyaluronzuur. Dit wordt vermengd met vitamines en peptide speciaal voor uw huid ontworpen. Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkend gevoel ervaren maar het is goed uit te houden. 


Dermapen Cosmetisch

Hierbij wordt een behandeldiepte tot 0,9 mm gehanteerd. De herstelperiode is maximaal 24 uur. Dermapen Cosmetisch wordt gebruikt voor onder andere:

 • Fijne lijntjes
 • Zondbeschadigingen
 • Verfijning huidstructuur
 • Stimuleren doorbloeding
 • Grauwe huid
 • Huid verbetering
 • Pigmentvlekken
 • Acne littekens
 • Grove poriën 

Dermapen Medisch

Tijdens een medische behandeling worden de naaldjes dieper ingesteld. De behandeldiepte begint bij 1 mm in de huid. De herstelperiode is hier 72 uur en tijdens de behandeling zijn er bloedpuntjes te zien. Dermapen medisch wordt gebruikt voor onder andere:

 • Littekens
 • Striae
 • Contourverbetering

U komt niet in aanmerking voor een behandeling met de Dermapen wanneer u last heeft van de volgende aandoeningen:

Koorts - Hartklachten - Bloeddruk problemen - Algehele malaise - Hemofilie - Kwaadaardige tumoren - Kanker - Keloid of verhoogde aanleg om littekens te ontwikkelen - Geschiedenis van eczeem - Geschiedenis van actinische keratose - Geschiedenis van Herpes simplex infecties - Geschiedenis van diabetes - Sclerodermie - Vaatziekten - Actieve bacteriële of schimmelinfectie - immunosuppressie - Littekens minder dan 6 maanden oud - Fillers in het gezicht de afgelopen 6 maanden.

 

Nazorg

Gedurende 48 tot 72 uur de huid niet voorzien van make-up. De huid dient zoveel mogelijk met rust gelaten te worden. Gebruik van onze herstellende mesovita (€39,95) wordt aangeraden. Vermijd gedurende 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact met zonlicht. Wanneer dit niet te vermijden is maak dan gebruik van onze Mesosolar. Bezoek tot minimaal 3 dagen na de behandeling geen saune en neem geen hete douche. Het is ten strengste verboden om gedurende 4 weken gebruik te maken van solaria. Kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.


Behandeling Prijs
Dermapen volledig gelaat €140,00
Dermapen volledig gelaat (kuur 4x) €400,00
Dermapen volledig gelaat (kuur 6x) €700,00