Derma Hair is een behandeling die wordt ingezet bij dun, dof of vermoeid haar. Voor zowel vrouwen als mannen. Door de behandeling worden de haarzakjes geactiveerd om weer gezonde haren te produceren.

 

Door de peptide die gebruikt worden als hoofdbestandsdeel wordt de kwaliteit van de hoofdhuid verbeterd. Naast de peptide bevatten de cocktails die wij tijdens de behandeling gebruiken speciale vitamines die nodig zijn voor de haargroei en groeifactoren die follikels aanzet tot het produceren van haar. 

 

Voor de behandeling:

Voor de behandeling dien je thuis je haar te wassen. Hierna mag je geen stylingsproducten gebruiken om je haar te modelleren. Na de behandeling mag je je haar niet wassen, dit om het product zijn werk te laten doen. 

 

De behandeling:

De dermapen is een apparaat wat gebruik maakt van kleine naaldjes die vibreren. Deze naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid de cocktail beter opneemt dan wanneer deze zonder behandeling worden aangebracht. De huid is er namelijk voor gemaakt om vloeistoffen buiten te houden. 

 

BEHANDELING PRIJS
Mesohair behandeling €140,00
Mesohair kuur 6x €700,00

Het aantal behandelingen zal per persoon verschillen.