Een nieuwe techniek om onder andere uw oogleden te liften, kraaienpootjes te verwijderen en ongewenste rimpels uit uw gezicht of hals te doen verdwijnen! Dit alles kan zonder in uw huid te prikken of te snijden. 


Wat is een plasmabehandeling?

De behandeling word uitgevoerd met behulp van een plasmapen. Dit is een modern cosmetisch apparaat speciaal ontworpen voor het corrigeren van kleine cosmetische onvolkomenheden en professionele cosmetische behandelingen. De pen verdampt de overtollige huid door middel van een geïoniseerde gaswolk die gecreëerd wordt door een plasma boog. Dit zorgt er indirect ook voor dat diepere huidlagen worden gestimuleerd de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels te bevorderen. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een boost krijgen in hun stevigheid en volume. U zult er dus jonger uitzien en het effect daarvan kort na de behandeling zien. Deze behandeling is vergelijkbaar met een PlexR behandeling.

 

De voordelen van deze behandeling zijn:

  • Een zeer snelle behandeling
  • Non-invasief
  • Zonder algehele anesthesie of spuitjes
  • Zeer korte hersteltijd
  • Minimale bijwerkingen
  • Langdurig resultaat
  • Geen bloeduitstortingen
  • Geen ontsierde littekens door snijden
  • Weinig downtime, dus snel weer toonbaar

Tijdens de behandeling

Na het invullen van de intake gaan we het te behandelen gebied verdoven met verdovende crème, dit laten we even goed intrekken voor we starten. Dit betekent niet dat de behandeling pijnloos zal zijn maar het is veel beter vol te houden.

 

Na het inwerken verwijderen we een gedeelte van de crème, op dit gedeelte van de huid gaan we starten. Er worden zeer kleine sublimatiepunten gemaakt. We raken de huid niet aan, maar we blijven ongeveer 1 a 2 millimeter boven de huid. De plasma pen maakt een soort boog in de huid wat lijkt op een bliksemflits. Hierdoor krimpt de huid gelijk.

 

Na de behandeling

Na een plasma behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren.  Deze reacties kunnen per persoon verschillen en kunnen soms langer aanhouden. Als u zich hierdoor minder prettig voelt kunnen ontstekingsremmers zoals Ibuprofen verlichting geven.

 

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten. Deze korstjes houden ongeveer 7-10 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf. Zolang er korstjes op de huid zitten probeer de huid  zo veel en zo lang mogelijk droog te houden. (denk hierbij aan douchen zweten etc)

 

BEHANDELING PRIJS
Voorhoofd €350,00
Oren €275,00
Frons €175,00
Wenkbrauwen €300,00
Kraaienpootjes €275,00
Bovenoogleden €275,00
Onderoogleden €275,00
Wangen €350,00
Neuslippenplooi €275,00
Boven en onderlip €275,00
Kin €350,00
Hals €350,00
Kaaklijn €350,00
SPF 50 (gratis bij 2 of meer zones) €25,90

 

 

Afspraak maken:

Telefonisch

Per email

Online boeking

Facebook