Wanneer u last hebt van hangende oogleden ziet u er vaak vermoeid uit, en heeft u zware oogleden. In de ergste gevallen kan dit zelfs klachten zoals hoofdpijn veroorzaken. Vroeger konden wij enkel en alleen de operatieve methode maar sinds enkele tijd is deze ook niet meer vergoed door het ziekenfonds of de oogleden dienen aan zeer strenge eisen te voldoen. Met een plasma ooglid correctie is het niet nodig om onder het mes te gaan en verstrakken wij de huid met een plasma-pen.


De behandeling:

Plasma zorgt voor een snel liftend effect van de oogleden. Nadat er een verdovende creme is aangebracht door de specialiste en deze c.a. 30 minuten is ingetrokken gaat de specialiste met een speciaal ontwikkelde plasmapen kleine sublimatiepunten zetten op de huid. Deze zorgen vrijwel direct al voor een lichte verstrakking maar de huid blijft verstrakken tot 3 maanden na de behandeling. 

 

Na de behandeling:

Na de behandeling zal de verdoving uitwerken en zal er een branderig gevoel ontstaan die in de loop van de uren afneemt. Het is in de meeste gevallen mogelijk om zelf naar huis te rijden maar wanneer u zich hier niet prettig bij voelt wordt het aangeraden dat iemand u komt halen. Op dag 2 en dag 3 na uw behandeling is er sprake van een zwelling. De korsten van de behandeling zullen zo'n 5 tot 12 dagen blijven zitten voordat deze er vanzelf vanaf vallen.

 

VOORDELEN:

  • Geen snijden en prikken.
  • Geen hechtingen.
  • Korte hersteltijd.
  • Stralende en jongere uitstraling.
  • Minder druk op de ogen.
  • Langdurig resultaat.
  • Snelle behandeltijd, max. 7 min. per ooglid.

 

Het resultaat:

Net als een chirurgische ooglidcorrectie is het resultaat niet blijvend. Gemiddeld gaan wij er van uit dat u 5 jaar plezier heeft van uw behandeling afhankelijk van uw leeftijd en huidconditie.


Verdoving: Met verdovende creme.
Downtime: 2 dagen i.v.m. de zwelling.
Prijs: €275,00
SPF50 €29,90