Wanneer u zichzelf stoort aan de grootte of de vorm van uw neus kan dit een grote impact op het zelfvertrouwen. Een neuscorrectie maakt het mogelijk hier iets aan te veranderen. Met een plasma neuscorrectie is het kleine veranderingen aan de neus te maken zonder dat hiervoor een operatie nodig is bijvoorbeeld wanneer de neus-tip of de neus-vleugels smaller gemaakt dienen te worden.


De behandeling:

Plasma zorgt voor een snel liftend en verstrakkend effect. Nadat er een verdovende crème is aangebracht door de specialiste en deze c.a. 30 minuten is ingetrokken gaat de specialiste met een speciaal ontwikkelde plasmapen kleine sublimatiepunten zetten op de huid. Deze zorgen vrijwel direct al voor een lichte verstrakking maar de huid blijft verstrakken tot 3 maanden na de behandeling. 

 

Na de behandeling:

Na de behandeling zal de verdoving uitwerken en zal er een branderig gevoel ontstaan die in de loop van de uren afneemt. U kunt zelf naar huis rijden.  De korsten van de behandeling zullen zo'n 5 tot 12 dagen blijven zitten voordat deze er vanzelf vanaf vallen.

 

VOORDELEN:

  • Geen snijden en prikken.
  • Geen hechtingen.
  • Korte hersteltijd.
  • Stralende en jongere uitstraling.
  • Langdurig resultaat.
  • Snelle behandeltijd

 

Het resultaat:

Het is met plasma enkel mogelijk om een kleine wijziging aan de neus te maken. Wanneer er grote wijzigingen dienen te gebeuren wordt het aangeraden een operatieve correctie te ondergaan. Onze specialiste kan u hierin adviseren en eventueel helpen aan een betrouwbare cosmetisch arts. Na de behandeling zal het resultaat jaren mooi aanhouden. 


Verdoving: Met verdovende creme.
Downtime: Geen
Prijs: €375,00
SPF50 €29,90