Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV. Behandelingen met hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse skinboosters. Aangevuld met een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren.


Met behulp van een heel dun naaldje en een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt de mesotherapie behandeling uitgevoerd. Slappe huid worden door middel van deze kleine prikjes niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld waardoor de doorbloeding en de stofwisseling worden gestimuleerd. De behandeling wordt in hoge snelheid uitgevoerd waardoor het nagenoeg pijnloos is. Hierdoor is een verdoving van de huid niet nodig.

 

Na de behandeling:

Na de mesotherapie behandeling bent u direct toonbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Vanzelfsprekend kan de huid na de mesotherapie behandeling een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Ook is er kans op kleine bultjes onder de huid, deze lijken op muggenbulten die niet jeuken. Dit is van tijdelijke aard en zal helemaal wegtrekken. 

 

Afhankelijk van uw huidconditie stelt de specialiste de actieve stoffen die worden ingespoten samen. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur. Mesotherapie kan worden toegepast totdat u tevreden bent met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 3 behandelingen zijn. Mesotherapie is vrijwel pijnloos, de kans op infectie of allergie is klein.

 

Nazorg:

Scrubben, peelings, warme douche, zonnebank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan. 

 


Product
Voorhoofd lijnen €140,00
Jukbeen contour €140,00
Kaaklijn €140,00
Neuslippenplooi €140,00
BCN l Mesovita herstellend €39,95

Afspraak maken:

  • Telefonisch
  • Per email
  • Online boeking
  • Facebook