Een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Mesohair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel van Mesohair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat de Mesohair cocktail speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.


Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald peptides in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar zal zijn. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden.

 

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet deinfecteren), dient u voor de behandeling uw haar te wassen en geen stylingsproduct in uw haar aan te brengen. Na de behandeling mag u uw haar 24 uur niet wassen; dit om het product zo ongestoord mogelijk zijn werk te laten doen. De specialist kan u een bijpassende shampoo adviseren wat het effect van de behandeling versterkt.


BEHANDELING Prijs
Mesohair 1x €140,00
Mesohair kuur 3x €390,00
Mesohair kuur 6x €720,00
Gratis nazorg producten €0,00

Afspraak maken:

  • Telefonisch
  • Per email
  • Online boeking
  • Facebook