Wat is een Bio Peel en hoe werkt het?
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht, welke past bij het huidtype. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht.

 

Wat gebeurt er na de Bio Peel?
Ongeveer 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar.

 

Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat kan men bereiken met een Biopeeling?

  • Fijnere poriën structuur
  • Gladdere huid, fijne lijntjes worden bestreden
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verbeteren van het acne-huidbeeld
  • Kalmeren van een onrustige huid
  • Opfrissen van een doffe, vale huid.

 

BEHANDELING PRIJS
BIO Peel 1x €79,50
BIO Peel kuur 3x €199,00
Gratis SPF50 bij kuur

Deze behandeling komt binnenkort beschikbaar bij ons in de salon. Wanneer u de behandeling nu al besteld als pre-order krijgt u €25,00 korting op uw kuur. (Dit geld enkel en alleen voor de klanten die een kuur afnemen.) U krijgt vanzelf bericht wanneer de behandeling beschikbaar is.