BB GLOW TREATMENT

BB glow is een behandeling waarbij op de huid een mooie egale kleur wordt gecreëerd. De behandeling pakt niet alleen de huidskleur aan maar helpt ook littekens, rimpels en fijne lijntjes te corrigeren en bevordert tevens de teint van de huid. Alles bij elkaar resulteert in een heldere, strakkere, stralendere huid. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met alle huidtypes.

 

Effectief tegen: 

  • Oneven huidskleur
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Sproeten
  • Verkleuring
  • Hyper pigmentatie
  • Acné vlekken
  • Couperose
  • Ouderdomsvlekken

 


Tijdens de behandeling:

Als eerste vind er een grondige reiniging plaats. Wij zijn de enigste praktijk die onze cliënten voor deze behandeling een extra stap aanbiedt , namelijk Dermaplaning. Wij gaan enkel en alleen voor top resultaten! Tijdens de Dermaplaning worden alle dode huidcellen en donshaartjes verwijderd. De huid zal hierdoor nog zachter en stralender worden. Ook is er per direct een glow te zien en dat al voordat wij de BB Glow behandeling gestart zijn! 

 

Na de reiniging en Dermaplaning brengen wij een lysing aan. Dit is een masker die er voor zorgt dat de dode huidcellen nog beter verwijderd worden zodat de Dermapen tijdens de BB Glow treatment nog beter zijn werk kan doen. Hierna starten wij de BB Glow Treatment.

 

Tijdens de Treatment gaan wij met een Dermapen het semi permanente BB Glow serum de huid in sluizen om je een natuurlijk ogende basis te geven die tot wel 12 maanden blijft zitten. Dit BB Glow serum dekt je huid en vermindert of verhelpt vlekjes, roodheid, en donkere oog cirkels. De naaldjes van de Dermapen zorgen op zijn beurt weer voor een collageen boost waardoor rimpels verstrakken en littekens permanent verminderen. 

 

Advies:

Vrijwel direct na de behandeling is er al verschil te zien. Door de weken heen zal de intensiteit van de kleur iets afnemen. Doordat de resultaten meteen zichtbaar zijn is het perfect om een behandeling te boeken voor speciale gelegenheden. Het effect blijft enkel maar 2 maanden zichtbaar wanneer u de verdere vervolg behandelingen niet meer opvolgt.

 

Wilt u graag voor de langere termijn resultaat van uw behandeling? Dan is een kuur geschikt voor u. Bij iedere behandeling zal de kleur intenser en dekkender in de huid blijven zitten en zal hierdoor nog meer zichtbaar zijn. Voor de langere termijn raden wij aan om een kuur tussen de 3 en de 6 behandelingen te nemen. Met een tussenpauze van 4 tot 6 weken. Na de laatste behandeling heeft u tot 12 maanden resultaat maar natuurlijk kunt u de kleur laten bijwerken. 

 

BEHANDELING PRIJS
BB Glow incl. gratis dermaplaning €95,00
BB Glow kuur 3x incl. gratis dermaplaning €250,00
BB Glow kuur 6x incl. gratis dermaplaning en gratis SPF50 Anti ageing nazorg. €400,00