TANDEN BLEKEN

Hoe je gebit uit ziet wordt steeds belangrijker. Daarom wordt het bleken van tanden ook steeds populairder en de vraag om bleekbehandelingen stijgt. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun tanden een paar tinten lichter te maken. Door ons voeding en drankgebruik kan het glazuur door de jaren heen verkleuren. In dat geval is tanden bleken een goede oplossing. 

 

Wij werken enkel en alleen met gecertificeerde producten die toegestaan zijn op de Nederlandse markt, hierdoor is de behandeling volkomen veilig. Ondanks dit zijn de producten toch sterk genoeg om uw tanden meerdere tinten lichter te bleken. In principe beschadigd u uw tanden namelijk niet. Tijdelijk kan uw glazuur iets poreuzer zijn, maar het herstelt zich door de beschermde werking van uw speeksel en door te poetsen met een tandpasta met fluoride. 

 

De uiteindelijke tint wat wij kunnen realiseren hangt af van de persoon. De ene heeft van nature wittere tanden dan de ander. De kleur van de tanden en kiezen wordt bepaald door de dikte en de kleur van het tandbeen.  Naarmate dat het tandbeen dikker is zal de kleur geler zijn. 

BEHANDELING PRIJS
1 x 20 minuten bleken €35,00
2 x 20 minuten bleken €60,00
3 x 20 minuten bleken €85,00
4 x 20 minuten bleken €110,00