NAALDLOZE FILLERS

Bij Finessa Skincare zetten wij enkel en alleen fillers zonder naald! Hoe ideaal is dat? Wij werken enkel en alleen met de hoogwaardige hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houd. In de loop van de jaren neemt het hyaluron af en krijgen we rimpels.

 

Het opvullen van de lippen, neuslippenplooi, wangen en de rimpels rondom de mond is naaldloos zeer snel gedaan en laat geen naaldsporen achter. Onder hoge druk (800km/ph wordt het hyaluron de huid in gespoten. Door de snelheid is de behandeling vrijwel pijnloos. De hyaluron blijft gemiddeld 8 maanden aanwezig en wordt door het lichaam vanzelf weer afgebroken.

 

Het masseren van de huid hoeft niet meer door deze nieuwe methode, door dat de pen de fillers de huid in sproeit heeft u automatisch een gelijke verdeling en zijn er geen bobbels onder de huid. Na de behandeling is het belangrijk om water te drinken. Hyaluron heeft een waterbindend vermogen dus voor een optimaal resultaat te bereiken adviseren wij om 2 liter water per dag te drinken.  Na de behandeling is het 72 uur niet toegestaan om te gaan sporten, en mag u geen gebruik van de sauna maken of op andere manieren activiteiten ondernemen waarbij u overmatig gaat zweten. Dit omdat de hyaluron dan niet genoeg vocht heeft om te binden. Warme temperaturen in de zomer zijn geen probleem!

 

BEHANDELING PRIJS
0,5 ML. Revolax €125,00
1 ML. Revolax €179,00
2 ML. Revolax €299,00
1 ML. Stylage €240,00
2 ML. Stylage €400,00